Lotti
Rólunk

Rólunk

Lotti Lányunk
Tiszteletére

A mi történetünk maguk a vendégeink

Azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, mert mindig van előre egy lépés

Kis családi vállalkozásunk 2019 novemberében vette át a panziót, mely a Lotti Vendégház nevet kapta. A nevet a kislányunkról kapta, aki szintén 2019 novemberében született. Így mind elöttünk, mind előtte egy út van, amelyen minden nap új apró lépésekkel jutunk előre. A panzió több évig zárva volt, így első lépésben az újraélesztést végeztük el, ezt követően álltunk neki a funkcionális felújításnak, illetve a lehetőségeink alapján lévő bővítésnek.

Ezek a munkáltatok jelenleg is folyamatban vannak. és ez idő alatt is fogadunk vendégeket. A célunk, hogy mielőbb eljuthassunk arra pontra, ahol készen állunk teljes egészében a működésre koncetrálni, és csakis kizárólag a vendégeink élményeire fordítani minden forrásunkat. A céljaink elérésében kiemelt szerepet töltenek be a vendégek, mert nélkülük, nélkületek nem tudnánk megvalósítani a kitüzött céljainkat. Minden egyes lépés a célhoz visz minket közelebb, ahhoz a célhoz, ami a vendégeink szeretetére és vendéglátásukra épül. Tökéletesek soha nem leszünk, mert olyan nem létezik, így biztosan lesznek apróbb hibáink, amiket minden erőnkkel igyekszünk folyamatosan javítani. De bízzunk abban, hogy a kezdeti nehézségek után együtt élhetjük majd át a vidám és felejthetetlen pillanatokat mind veletek Vendégekkel, mind pedig a névadó Kislányunkkal.

Éttermünk

Étel - Ital - Vidámság

Panziónkban található egy 40 fős éttermi rész, illetve egy 25 fős terasz.
Éttermünkben igyekszünk igazi házias ízeket a vendégeink részére kínálni, emelett pedig szeretnénk a Balaton-felvidék borkínáltát is biztosítani a finom ételek mellé.
Éttermünk hamarosan nyitva fog állni a mind a vendégeink előtt, mind pedig a Vonyarcvashegyre látogató és átutazó turisták előtt is.

Wellness és szabadidő

kikapcsolódás

Hamarosan

Vélemények

Kedves hely, ár/érték arányban megfelelő. Még jövünk

Andrea, Nyugdíjas Vendég

Vélemények

Kedves hely, ár/érték arányban megfelelő. Még jövünk.

Andrea, Nyugdíjas Vendég